Pozri aké majú pekné firemné tričká!“ Počuli ste už túto vetu? Ak nie, potom sme vás neobliekali my! 🙂

Vieme, väčšinou končia firemné a reklamné odevy ako tričká na spanie. S nami sa to však zmení. Vieme skĺbiť dizajn s kvalitou tak, že ľudia budú chcieť vaše veci nosiť aj v bežné dni. Nech už potrebujete reklamný textil, pracovné odevy či dresy, spolu to vyriešime.

Potlač robíme pre rôzne odvetvia

Sieťotlač

Sieťotlač je najpopulárnejší spôsob tlače odevov, ktorý sa používa na vyššie počty textilu. Táto technika má dlhú históriu, no snáď  najviac ju preslávil Andy Warhol.

Ide v podstate o otláčanie grafiky na oblečenie, avšak s pomocou vysokokvalitných atramentov a presne stanoveným postupom s dôkladnou prípravou. Je totiž potrebné vytvoriť vlastnú tlačovú predlohu technológiou nasvietenia ultrafialovým svetlom na sieťku.

*

Výhody sieťotlače

v prípade, že sa chystáte tlačiť na viac ako 100 kusov táto forma tlače sa určite oplatí

sieťotlač možno použiť pri množstve tkanív. Nemusíte sa obmedzovať len na oblečenie. Vieme ňou spestriť aj dáždniky, tašky či čiapky…

keďže používame len tie najkvalitnejšie atramenty, tlač je odolná voči UV žiareniu ale aj vlhkosti

farby na vašich odevoch budú doslova ožívať. Vlastníme širokú paletu a vieme namiešať váš vysnívaný odtieň

Sublimácia

Správny športovec či fanúšik potrebuje, aby jeho oblečenie vydržalo aj v ťažkých podmienkach. Tento druh tlače vás podrží v každom zápase. Je totiž odolný voči vysokým teplotám či praniu.

Sublimácia sa používa najmä pri polyesterových materiáloch, z ktorých šijeme športové dresy, tričká, ponožky atď . Umožňuje veľmi vysokú ostrosť, detail a vytvára žiarivé farby.

*

Výhody sublimácie

Digitálna potlač textilu

Digitálna tlač je novinkou, ktorá si však ihneď získala obľubu. V tejto metóde totiž nie je potrebná dlhšia príprava (ako je to napríklad pri sieťotlači), čo automaticky znižuje náklady. Využíva sa najmä pri nižšom počte produktov. Aj v tomto prípade sa dosiahnu jasné a živé farby. Digitálna potlač sa používa výhradne pri bavlnenom oblečení.

*

Výhody digitálnej potlače

táto tlač sa oplatí už pri jednom kuse oblečenia

chcete mať každé tričko trošku iné? Žiadny problém, pod logo vašej firmy môžeme dať aj meno zamestnanca

pri tomto druhu tlače netreba pripravovať špeciálne formy, čomu sa opäť poteší vaša peňaženka

aj napriek priateľskej cene je kvalita stále výborná a vy sa môžete tešiť zo sýtych farieb a vysokého rozlíšenia

FLEX & FLOCK

V tomto prípade je grafika vyrezaná z jednofarebnej FLOCK / FLEX fólie a následne pri veľkom tlaku a vysokej teplote nažehlená na textil pomocou špeciálneho lisu. Tlač je odolná proti praskaniu a odlupovaniu. Farby sú matné a pastelové. Flock potlač je podobná semišu, flex má naopak gumený povrch.

*
*

Výhody FLEX & FLOCK

TRANSFER

Ide o technológiu, ktorá sa používa hlavne na väčšie množstvá produktov. Vaša grafika je natlačená na špeciálny papier a následne prenesená na textil. Kvalita je porovnateľná so sieťotlačou. Potlač je farebná a odolná pri praní, avšak farba nepreniká hlboko do štruktúry látky a tak vzniká gumový efekt.

*

Výhody TRANSFERU