Blog

Najznámejšie tričká sveta (1.diel)

Najznámejšie tričká 

(Prvý diel nášho seriálu o najznámejších tričkách sveta)

Zamýšľali ste sa už niekedy, ako vznikli najznámejšie dizajny tričiek? Niekedy pri ich vzniku zohrala svoju úlohu náhoda (šťastná), niekedy tieto dizajny vznikli zámerne pri promovaní produktu alebo napríklad kapely, ale stali sa tak populárnymi, že sa navždy zapísali do dejín dizajnových tričiek. V dnešnom článku sa pozrieme na tričká, ktoré sa počas rôzne dlhej doby (niekedy aj dekád) stali ikonami. Poďte s nami prežiť vzrušujúci príbeh, ktorý písali dejiny!

 

  1. Tričko I New York

Dizajnér Milton Glaser jedného dňa napísal (nakreslil) známe, už registrované logo na kúsok papierovej servítky. Krátko na to niekto umiestnil toto logo na tričko a legenda bola na svete! Tričko s týmto dizajnom sa stalo ikonou a jedným z najviac nosených dizajnov, nielen na tričkách, ale aj na iných kúskoch oblečenia.

1

  1. Vyplazený jazyk kapely Rolling Stones

Logo vyplazeného jazyka sa stalo ikonou vo svete Rock ‚n‘ Rollu potom, ako ho dizajnéri umiestnili na ich platňu Sticky Fingers. Hneď na to sa vyplazený jazyk stal ikonou nielen pre rock, ale aj v tričkách.

2

  1. Superman

Superman sa stal fenoménom komiksov a neskôr aj televíznych seriálov a filmov. Sila superhrdinu Supermana sa pretavila do úspechov aj v oblasti oblečenia, na ktorom tvorcovia zarobili naozaj nemalé finančné prostriedky. Uznajte však sami, necíti sa každý aspoň trošku ako superhrdina, ak má niečo takéto oblečené?

3

  1. Batman

Máme tu ďalšieho ikonického superhrdinu – Batmana! Známa postavička, ktorá sa snaží ochraňovať chudobných a slabých v meste Gotham City sa stala ikonou nielen na tričkách, ale aj na rôznych predmetoch pre deti aj dospelých.

4

  1. Hard Rock Cafe

Určite ste už v živote videli aspoň raz niekoho oblečeného v tričku s názvom Hard Rock Cafe. Tieto tričká sa vyrábajú v rôznych farbách a navzájom sa okrem toho odlišujú aj tým, že v každej prevádzke po celom svete si môžete kúpiť verziu s mestom, v ktorom sa práve nachádzate. Tieto tričká sa tak môžu stať pre ostatných aj akousi „nápovedou“, kde všade ste boli.

5

Samozrejmosťou je, že akékoľvek tričko si u nás dáte vyrobiť (vrátane týchto skvelých dizajnov), vždy sa môžete spoľahnúť na kvalitnú potlač bez akýchkoľvek kompromisov. Viac o tričkách od nás sa dozvieš tu: https://kahi.sk/produkty/tricka/  Už onedlho vám prinesieme aj ďalšiu časť článku o najikonickejších tričkách sveta.

Najznámejšie tričká sveta (2.diel)
DTG tlač – základy, ktoré by ste mali vedieť
akcia
API není nastaveno