Blog

Merchandise pre kapely

Promo produkty pre kapely

Každá kapela potrebuje takzvaný „band merchandising“. Prečo? Aby vedela svojím fanúšikom dodať ten príjemný pocit, že vlastnia niečo, čo bolo vyrobené na mieru ich idolom. Keď sú tieto promo produkty nosené fanúšikmi, zvyšujú povedomie o kapele a vytvárajú prirodzenú reklamu. 57Je to takzvaná „win-win“ situácia, pretože kapela vie zo svojho mena a z vystúpení získať dodatočné finančné prostriedky a zároveň sú stále viac a viac propagovaní prostredníctvom fanúšikov. Ak si dáte vyrobiť kapelové promo produkty, nemôžete si v žiadnom prípade uškodiť – práve naopak.

Aké promo produkty sa hodia pre kapelu?

Klasickými predmetmi sú napríklad tričká, nálepky, gombíky. Jednoducho predmety, ktoré sa dajú niekam umiestniť. Mnoho fanúšikov kapelové nálepky lepí po celom meste a vytvára tak povedomie u širokej verejnosti, ktorá je s týmito nálepkami dennodenne konfrontovaná. V každom prípade, nemusíte byť obmedzení iba na klasické produkty – buďte inovatívni a premýšľajte nad tým, aby ste sa odlíšili od konkurenčných kapiel, aj keď nejde o klasické korporátne prostredie, konkurencia v dnešnej dobe existuje v každej sfére. Mimoriadne obľúbené sú dnes aj rôzne mikiny, čiapky, šiltovky a dokonca aj ponožky, na ktoré sa pekne dajú vyšiť logá.

Ako s kapelovými promo produktmi zažiariť?

Nechoďte s ostatnými, choďte proti nim. Na koncertoch rozdávajte vaše produkty a okrem toho odporúčame založiť si aj e-shop, v ktorom budete vaše produkty predávať dychtivým fanúšikom. 56Takto získate ďalšiu základňu fanúšikov, ktorá bude s vydaním každého nového singlu alebo celého albumu netrpezlivo očakávať aj nový, značkový tovar.

Komu zveriť výrobu?

Na Kahi.sk nájdete širokú ponuku rôznych predmetov, ktoré je možné potlačiť alebo na ktoré sa dajú vyšiť želané logá a nápisy. Stačí si vybrať. Radi vám pomôžeme, ak nás budete kontaktovať. Sme tu pre vás!

Predávanie promo produktov vašej kapely
Aký materiál vybrať na výrobu tričiek ?
akcia
API není nastaveno