Blog

Ako navrhnúť krásne tričká?

Kvalitné a pekné tričko ide ruka v ruke spolu pútavým dizajnom. Keď sa snažíte vytvoriť „ten svoj“ dizajn, odporúčame dbať na niekoľko pravidiel a tipov, ktoré si dnes predstavíme. Ak sa ich budete držať, verte nám, že vaše tričká budú tak pekné, že sa vás budú kamaráti a známi pýtať, kde ste také super tričko zohnali. Navyše, časom si môžete vybudovať slušnú základňu fanúšikov vašich dizajnov a koniec koncov, možno to celé dopadne tak, že si založíte svoju značku oblečenia a pustíte sa do biznisu. Už sa stalo naozaj všeličo, v dnešnej otvorenej dobe je naozaj všetko možné. Aké tipy tu teda dnes pre vás máme?6

Dizajnujte aj pre svoje okolie

Dbajte na to, aby tričko pekne odrážalo nielen váš vkus, ale aj prostredie, v ktorom sa najčastejšie pohybujete, prípadne o ktorom viete, že sa v ňom v daných kusoch oblečenia budete pohybovať. Ak ste srdcom rocker/ka, asi sa vám na tričko nebude hodiť kurzívové písmo a kvetinky. Dizajn si nastavte tak, aby vám robil radosť.

Farebná schéma nového dizajnu oblečenia

Na svete existuje toľko farieb, z ktorých si môžeme vyberať! Keď si budete vyberať farby na vaše oblečenie, vyberajte také, ktoré váš vkus dotvoria spolu s inými časťami oblečenia. Kontrastujúce farby, rôzne odtiene jednej farby, to všetko je pre váš nový dizajn dobré.

Nepreháňajte to s farbami

Keď si raz vyberiete jednu farebnú schému, môže byť pre vás lákavé použiť v dizajne čo najviac farieb. Dopredu si stanovte, ako do detailu musí byť vypracovaný finálny produkt a ako chcete, aby vyzeral a pôsobil, keď bude hotový. My odporúčame použiť tri farby, čo je rozumný kompromis. Ak je dizajn založený najmä na farbách a nie na malých detailoch, pokojne farieb použite aj viac, aby ste zaujali širšie publikum.

Ak máte otázky, stačí nás kontaktovať. J

Nápady na firemné oblečenie
Môžem si objednať už jedno tričko?
akcia
API není nastaveno