Blog

Prečo použiť na propagáciu značky kvalitné tričká?

Možno to znie ako zbytočná otázka. Každý predsa chce tú najvyššiu kvalitu a väčšinou za čo najmenej peňazí. V dnešnom článku sa ale pozrieme na to, prečo je naozaj dôležité, aby ste venovali čas výberu materiálu a potlače propagačných tričiek. Od pocitu pri nosení, až po vôňu nového trička… Ak túto úlohu zveríte nám, najvyššiu kvalitu vyberáme automaticky.img_20160516_102621

 

Kvalitný materiál propagačných tričiek je základ

 

Niektorí podnikatelia si občas povedia – prečo by som mal investovať do kvalitného trička? Veď je zadarmo, komu na tom záleží? Hlavne, nech nejaké je. Toto je ale nevhodné. Keď vášmu zákazníkovi alebo fanúšikovi venujete tričko, očakáva, že si ho vážite. Aj keď je zadarmo. Je dobré vybrať kvalitný materiál. Vaše tričko totiž nenápadne prechádza niekoľkými kvalitatívnymi kontrolami. Keď ho dostane fanúšik do rúk, ovonia ho, vybalí ho, prezrie si kvalitu tlače alebo výšivky, až si ho napokon oblečenie. Ak v niektorej z týchto „disciplín“ propagačné tričko nevyhovie, je automaticky odsúdené na neúspech. Prinajlepšom poslúži ako tričko na spanie, ani to však nemusí byť pravda.

 

Kvalita propagačného oblečenia musí byť vysoká

potlac-triciek-sietotlac

Nejde tu len o tričká. Aj ostatné kusy oblečenia by mali mať adekvátne vysokú kvalitu. Ak sa v tomto spoľahnete na dobrého partnera, oblečenie bude určite kvalitné. Ušetriť za každú cenu sa občas neoplatí, pretože sa tak môžete odseknúť od budúcich tržieb.
Kvalita sa totiž vidí na prvý pohľad a na prvý omak. Spojte svoju značku s niečím, s čím si vás zákazníci pozitívne zapamätajú. Im to ostane v hlavách a vám sa to odrazí v peňaženke. Ak budete mať akékoľvek otázky ohľadom výberu propagačného oblečenia pre vašu firmu, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poradíme s výberom a prevedieme vás celým procesom.

 

 

 

6 dôvodov, prečo používať pri práci promo oblečenie
Prečo je vhodné pracovné oblečenie tak dôležité
akcia
API není nastaveno