Blog

Ako na Slovensku zlepšiť vnímanie značky?

Určite všetci poznáte známe „na Slovensku je to tak“. A naozaj je to tak! Dodnes množstvo firiem nerobí to, čo by mali, aby získali viac zákazníkov. A viete ako ich môžete týmto firmám prebrať ešte viac? Robte to, čo konkurencia nerobí. Niektoré slovenské firmy sa dodnes neprebrali a dovolíme si tvrdiť, že ich tu je okolo 90 %. Ako teda zlepšiť vnímanie značky pomocou potlačeného oblečenia?

 

Choďte na to inak ako konkurencia

 

Možno je vaša firma z odvetvia, kde sa brandované oblečenie príliš „nenosí“. Vy to však môžete využiť vo svoj prospech! Ak máte napr. malú stavebnú firmu a o zákazky nemáte núdzu, doprajte svojim zamestnancom aj niečo naviac. Jednoduché potlačené tričká využijú počas celého leta a jari. Ak stavíte na rôzne pracovné oblečenie, ktoré bude vo vašich farbách a s vašimi logami, nemôžete urobiť chybu. Nikdy neviete – čo ak ich pri práci pozoruje sused pri stavbe, ktorý bude o rok potrebovať postaviť chatu? Robte to inak. V konečnom dôsledku môžete iba získať, nie stratiť.

Potlačené oblečenie v rôznych segmentoch

 

Síce sme spomenuli stavbárske odvetvie, v mnohých ostatných oblastiach sa niektorí podnikatelia tiež príliš nepohli. Sem patria aj rôzne reštaurácie a podniky. Málokto verí svojmu personálu a atmosfére v podniku natoľko, že ich vybaví na mieru dodaným oblečením. Ak však podobný biznis vlastníte, nemôže byť nič lepšie. Podnik získa auru výnimočnosti a dodá zamestnancom sebavedomie. Všetko je lepšie než brandované chladničky od dodávateľov nápojov. A, samozrejme, aj zástery s rovnakým logom. Odlíšte sa a buďte výnimoční s oblečením na mieru.

 

Ušetrite na potlači oblečenia

 

Prvotná, aj keď nie vysoká investícia sa vám v poslednom rade vyplatí. Voľbou pekného oblečenia zvýšite povedomie o značke. Aj vaši zákazníci budú mať pocit, že patria do podniku, ktorý si majiteľ váži.

Vlastníte špedičnú firmu? Vybavte kuriérov štýlovými uniformami
Syntetické materiály a ich vlastnosti – polyamid, akryl a rayon
akcia
API není nastaveno